duminică, 11 octombrie 2009

AWG frate

LAN Party. Este miraculos cum in cateva ore holul EC, subru si intunecos se poate transforma intr-un loc atat de prietenos, in care toata lumea vorbeste cu toata lumea, in care un nume de prim rang al industiei IT schimba strategii de gaming cu un boboc din primul an, in care echipa de starcraft a profilor este ingenunchiata... meci de meci :).

Am fost la multe conferinte in care cate un CEO vine in mijlocul unei prezentari, vorbeste cateva minute, dupa care paraseste sala grabit. Calin Tatomir a vorbit tot doar 3 minute. Clar si extrem de energizant! A petrecut in schimb 4 ore printre studenti, cand intr-o confruntare de dota, cand intr-o discutie cu 2-3 jucatori patimasi.

Suc, napolitane si mingiute antistres. Pentru castigatori - premii si... bilete la Gorillaz, de la Calin Tatomir.

E 5:30. Daniel doarme pe un calorifer. Justin incepe sa se relaxe. AWG a fost un succes. Dar nu avem luxul de a ne bucura prea mult: in cateva ore va veni echipa de strangere a retelei. 10 voluntari, care - dupa o zi incarcata in care am construit o retea de gaming pentru 120 de participanti, si doar cateva ore de relaxare - vor veni duminica la ora 10 in facultate. Mai sunt totusi mai bine de 3 ore si Jus sigur nu le va pierde. Un sigur lucru conteaza acum: dota!

Multumesc Jus, Fanel, Bogdan, Radu, AJ, Iep, Sergiu, Elena, Marian, Andreea, AndreiC, Calin, Cibo, AndreiT, Tudor, Laurentiu, Rares, AndreiS, Mihai, Daniel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu